„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me



  Poate ai avut de a face cu acest accesoriu vestimentar nelipsit din garderoba unui bărbat respectabil și mai nou, și din garderoba unei domnișoare sau doamnă care ține să iasă în evidență purtând acest accesoriu și ai fost nevoit/a să-i faci un nod, cu siguranță cred că ai și reușit, dar bănuiesc că te-ai limitat la un nod simplu și ușor de realizat, unii dintre voi poate și-au făcut un nod complicat, cu un design aparte.
   În încercarea voastră de a vă face acel nod cu siguranță ați dat o căutare pe google și ați izbutit să dați peste un tutorial din care ați învățat sa faceți un nod.
  În continuare o să vă arat un om deosebit de talentat în a face noduri de tot felul, de la noduri foarte simple și până la cele mai complicate. Ce este special la el este faptul că se pricepe de minune sa-ți arate și cum se realizează în cele mai mici detalii, unii îi spun -omul cravată-.
  Cu ajutorul tutorialelor lui e imposibil sa dai greși atunci când te apuci să faci un nod de cravată.
  Iată câteva dintre acestea:


   
Curentul a pornit de la melodia "Happy" lui Pharrell Williams şi a făcut furori în întreaga lume.
   Pharrell a cunoscut o evolutie ascendenta in ultimii ani, el a compus coloana sonora pentru mult adoratul film de animație "Despicable Me" nominalizat la Globul de Aur , și de atunci lucrurile par sa fie tot mai bune pentru el.
   Nu prea ai cu ce sa critici piesa "Happy". Incredibila de ușor de reținut , este cu siguranta genul de piesa care te face să vrei să dansezi și să o cânti.



Iata versurile acestui minunat cantec urmate de cateva din cele mai populare videoclipuri din Romania realizate pe aceasta melodie:


  
Pentru fiecare părinte în parte, capitolul “educaţie copii” este primordial. Toţi părinţii îşi doresc să fie admiraţi prin exemplul de educaţie a copiilor lor. Iar educaţia copiilor este unul dintre cele mai grele examene pe care trebuie să le dea părinţii. Pentru că de ei depind dezvoltarea frumoasă şi armonioasă a copiilor, adulţii de mâine, şi viitorul societăţii.
   Este cunoscut faptul că foarte importantă în reuşita educaţiei unui copil este consecvenţa si coerenţa dintre vorbe şi fapte. Copiii nu fac neapărat ce le spunem să facă, ci fac ceea ce văd la noi că facem. Puterea propriului nostru exemplu, bun sau rău, îi urmăreşte toată viaţa.



   Corpul uman are o mulțime de proprietăți si abilități si parcă niciodată nu știi destule despre el. Este un mecanism fantastic ce te uimește în fiecare zi. Acest videoclip vă arată ce puteți face cu corpul vostru. Distribuie să vadă și prietenii tăi!







Un videoclip ce arată că atunci când moartea este aproape, daca exista persoana potrivită la locul potrivit, poți scăpa doar cu o amintire extraordinară: cum e să fii la un pas de a muri.


1. Declarația “Acest lucru este plictisitor”

Aceasta frază ucide curiozitatea care este una dintre cele mai importante stimulente al interesului cognitiv. Ceea ce azi pare inutil, mâine ar putea deveni o ușă deschisă pentru noi oportunitați.

2. Monotonia consumului de informații


Un videoclip ce arată ce iese din amestecul format din lapte și coca-cola



  Stiti cu totii ca FACEBOOK a împlinit  10 ani de existență, iar cu această ocazie rețeaua de socializare v-a trimis tuturor utilizatorilor clipuri personalizate ce prezintă activitatea voastra pe Facebook.  Clipurile conțin o selecție cu fotografiile, status-urile și evenimentele care au primite cele mai multe like-uri, având un fundal muzical destul de siropos.  O noua surpriza din partea Facebook, ve-ti putea personaliza videoclipul vostru "A Look back", pentru a incepe editarea   <<<  PUȚETI INTRA AICI >>> .   Distribuie articolul să-l vadă și prietenii tai!

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube