„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Știi sa faci nodul la cravata?



By  Daniel     miercuri, februarie 26, 2014    Etichete:,,, 



  Poate ai avut de a face cu acest accesoriu vestimentar nelipsit din garderoba unui bărbat respectabil și mai nou, și din garderoba unei domnișoare sau doamnă care ține să iasă în evidență purtând acest accesoriu și ai fost nevoit/a să-i faci un nod, cu siguranță cred că ai și reușit, dar bănuiesc că te-ai limitat la un nod simplu și ușor de realizat, unii dintre voi poate și-au făcut un nod complicat, cu un design aparte.
   În încercarea voastră de a vă face acel nod cu siguranță ați dat o căutare pe google și ați izbutit să dați peste un tutorial din care ați învățat sa faceți un nod.
  În continuare o să vă arat un om deosebit de talentat în a face noduri de tot felul, de la noduri foarte simple și până la cele mai complicate. Ce este special la el este faptul că se pricepe de minune sa-ți arate și cum se realizează în cele mai mici detalii, unii îi spun -omul cravată-.
  Cu ajutorul tutorialelor lui e imposibil sa dai greși atunci când te apuci să faci un nod de cravată.
  Iată câteva dintre acestea:









About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Un comentariu:

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube