„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Muzica buna si distractie la Old Blacks, Rock & More Festival



By  Daniel     joi, mai 17, 2018    Etichete:, 
Ai crescut cu ei, i-ai ascultat in liceu, la facultate sau la locul de munca daca esti ceva mai in varsta. Trupe romanesti de succes ale caror melodii ne incanta auzul si in ziua de astazi. Imposibil sa fie roman care sa nu fi auzit de Iris sau Vita de Vie, nume mari ale rock-ului alternativ de la noi din tara. Melodii consacrate pe care vei avea din nou sansa sa le asculti intr-un concert inedit ce va avea loc pe data de 25 Mai la Arenele Romane.

Old Blacks, Rock & More Festival, aflat la prima editie ii aduce inapoi pe cei mai cunoscuti artisti si trupe de rock,rock alternativ si muzica hipsterica de la noi din tara, noi si vechi. Un lucru este cert, va fi o armosfera magica timp de 7 ore, intr-un adervarat maraton. Asa ca, daca printre voi se afla fani al acestor genuri de muzica va recomand cu incredere acest eveniment, mai ales ca in aceasta perioada vom avea parte si de o mini vacanta de Rusalii, un motiv in plus pentru care merita sa faci o vizita in capitala. Si de ce nu, adu si cativa prieteni cu tine, pentru ca sa fim mai multi iar atmosfera sa fie si mai aprinsa. Bilete pentru Old Black, Rock & More Festival puteti achizitiona de pe iaBilet.ro dar va sfatuiesc sa va grabiti pentru ca oferta de pret este limitata, precum si numarul biletelor.

Haide pe 25 Mai la Arenele Romane sa ne bucuram impreuna de muzica romaneasca de calitate. Eu cu siguranta voi fi acolo.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube