„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Asus Zenfone Max - smartphone-ul dual sim cu baterie de 5000 mah



By  Daniel     vineri, februarie 26, 2016    Etichete:,, 





Din nou Asus ne surprinde lansand un telefon cu o baterie de-a dreptul surprinzatoare ce are nu mai putin de 5000 de mAh ce promite pana la 38 de zile autonomie daca lasi telefonul in stand by. Am asteptat de mult un telefon cu asemenea performante ale bateriei si iata ca cei de la Asus nu au ezitat sa imi ofere un asfel de gadget. Bateria nu poate fi scoasa.  O caracteristica foarte importanta a acestui telefon este aceea ca poate fi folosit si ca baterie externa adica poti sa iti incarci tableta sau un alt telefon.

Smarphone-ul Asus Zenfone Max vine la pachet cu foarte multe specificatii interesante pentru pretul pe care il are, putin peste 800 de lei. 

Prima data cand l-am vazut mi-a atras atentia ecranul sau IPS de 5.5 inch ce are o rezolutie de 1280/720 pixeli  si o densitate de 267 pixeli pe inch, asadar vor fi redate la o calitate foarte buna videoclipurile si jocurile tale preferate. Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass IV ceea ce il face mai rezistent si il ajuta sa `supravietuiasca` socurilor puternice. Ecranul ocupa aproximativ 70% din corpul telefonului. 

Trebuie sa fac precizarea ca in cadrul testelor efectuate de compania Corning, Gorilla Glass 4 este de doua ori mai eficienta la gestionarea socurilor decat versiunea anterioara. Intalnim, asadar, cu pana la 85% mai putine cazuri in care ecranul telefonului trebuie inlocuit, in timp ce rezistenta la zgarieturi a crescut de 2.5x. Acestea fiind spuse nu tebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste rezistenta acestui telefon chiar daca esti o persoana mai neatenta. 

Designul telefonului este atractiv, are o grosime de 10.6 mm, iar greutatea este de 202g. Nu este un telefon usor, dar prin marginile rotunjite acesta se simte foarte comfortabil atunci cand il tii in mana. Cei de la Asus au reusit sa faca un lucru bun tinand cont ca bateria nu este deloc mica ca si dimensiuni.



Intrand in interiorul telefonului dam peste un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 tactat la o frecventa de 1.2GHz, o memorie Ram incapatoare de 2GB si un spatiu de stocare intern de 16GB la care se poate adauga un card de memorie de pana la 64GB, astfel vei avea suficient spatiu de stocare.  Telefonul ruleaza Android 5.0 Lollipop peste care, asa cum ne-au obisnuit cei de la Asus, este integrata interfata ZenUi.

In ceea ce priveste performanta foto-video, Asus Zenfone Max este dotat cu o camera foto principala de 13 MPx ce poate filma Full HD 1080p si 30fps, iar camera secundara realizeaza selfie-uri de o calitate buna datorita celor 5 MPx. Ambele camere au diafragma f/2.0 astfel in conditii de iluminare slaba realizeaza fotografii decente.
Asus ZenFone Max este dual SIM, accepta doua cartele Micro-SIM iar pe partea de conectivitatea avem Wi-Fi, GPS, Bluetooth, FM, 3G, 4G .

In concluzie acest smartphone Asus este potrivit pentru toti cei care isi doresc o autonomie ridicata si in acelasi timp sa detina un device ce realizeaza fotografii de calitate si pe care se pot juca fara probleme.




About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Un comentariu:

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube