„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Noua cota a TVA introdusa pe Quickmobile.ro



By  Daniel     luni, ianuarie 04, 2016    Etichete:,,, 


  
   Nici bine nu am intrat in 2016 ca toti comerciantii trebuiau sa introduca noua cota de 20% a taxei pe valoarea adaugata( T.V.A.) la produsele pe care le comercializeaza in locul celei vechi. mai mari cu 4 procente. Din pacate sunt si cativa mai lenesi, care continua sa intarzie precum cei de la Cel.ro sau Evomag.


   Un exemplu pozitiv in acest sens, pe care l-am observat, este bine-cunoscutul magazin on-line QuickMobile.ro , ai carui angajati s-au pus pe treaba(s-au miscat foate repede ce-i drept) si la putin timp dupa trecerea in 2016 au si actualizat baza lor de date cu noul TVA. Introducerea unui TVA mai mic era astepta de toti romanii, avand in vedere ca in acest moment pot cumpara toate produsele la un pret cu 4% mai mic ca in 2015. Acum este vremea sa profitati si sa va cumparati mult asteptatele produse cum ar fi: tablete, telefoane si o groaza de gadgeturi care mai de care mai interesante sau orice altceva ce va mai trebuie.
   O sa profit si eu de reducerea TVA-ului si o sa imi cumpar noul bec cu difuzor inclus MIPOW introdus recent pe piata de la noi de cei de la QuickMobile, pe care vi-l recomand sa il achizitionati daca va place sa va jucati cu tot felul de gadgeturi.     

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube