„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me
   
Multi dintre cei care isi fac tatuaje suporta dureri incredbile doar pentru a-si decora corpul asa cum isi doresc. Ceea ce putini stiu este cauza acelei durerei, pe care un tânăr a explicat-o filmand in slow motion realizarea unui tatuaj.        Daca aveati impresia ca un desen pe piele se face folosind un singur ac, va înselati. Cerneala este introdusa in piele prin mai multe ace foarte subtiri, cu ajutorul carora artistul tatuator îsi desavarseste opera. 
   In clipul de mai jos puteti observa in detaliu acest proces migalos.


 Textul ce urmeaza are in el toate regretele generatiei nascute in comunism, dar in acelasi timp este un veritabil cufar de comori pentru tanara generatie.
" Noi am pierdut. Dar voi, voi mai aveti o sansa. Noi am fost fericiti ca am descoperit Coca-cola si bananele si am crezut ca daca noi citim, si ei vor citi. Si ca toti vom progresa si tara o sa aiba scapare. Noi ne-am inselat. Unii dintre noi au plecat de aici. Castiga bani acolo si tanjesc dupa orasul asta imputit. Voi insa, voi aveti o sansa. Voi, aveti sansa.
  Nu va ganditi la furat. E calea cea mai simpla.
  Stiu ca ati aflat ca asa te imbogatesti. Daca ai pamant sau daca faci afaceri cu statul. Stiti voi ceva despre tva si cum ai putea sa-l furi, dar


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube