„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me
   
Cred ca viata fiecaruia este asa cum trebuie, iar ce va urma este exact ceea ce trebuie sa se intample. Daca tot ce a adus bucurie sau tristete in viata noastra, am fi putut controla in acel moment, nu am fi fost unde suntem acum, iar daca nu realizam ca tot ce nu a mers pana acum a fost pentru ca nu era acea cale, cea pe care trebuia sa o urmeze fiecare.. Daca nu realizezi asta, TU esti cel care trebuie sa o ia de la inceput, pentru ca nu ai invatat nimic pana acum...



Iata si ultimele videoclipuri cu lectiile interactive in limba lui Shakespeare:
  Vezi si Lectia 1 Lectiile 2-7>


Lectia numarul 8


  Asa cum am promis, iata si celalalte videoclipuri care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti vocabularul esential in aceasta limba pe care o intalnesti la tot pasul, niciodata nu stii cand iti vor fi de folos!
  Vezi si  Lectia 1 Lectiile 8-15


Lectia numarul 2

  Dupa cum stiti limba engleza este la fel de necesara in ziua de azi, in care mai peste tot auzim macar un cuvant in aceasta limba germanica, ca si aerul. Va propun in postarile viitoare o serie de materiale care va ajuta sa dobanditi un vocabular elementar in limba engleza. Învatati rapid si usor cum sa conversati în limba engleza GRATUIT - caci cei care într-adevar doresc sa învete nu trebuie sa se loveasca de bariera banilor.

  Învatatura este un bun al tuturor: cu sau fara bani! Va doresc mult succes!


  Lectiile sunt divizate in 15 videoclipuri narate de Victoria Danuta, videoclipuri ce te vor ajuta foarte mult.
  Sa incepem cu prima lectie - Let's go - :
   Umatoarele le gasesti aici:  Lectiile 2-7 Lectiile 8-15

Selectați o formă de mai sus care va place și apoi defilați în jos pentru a citi despre personalitatea voastra.



Aceste forme au fost elaborate de către un psiholog. Acestea au fost testate în toată lumea , pe o perioadă de mai mulți ani.


1. Introspectiv


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube