„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me
   
 vizionati pe canalul youtube   La show-ul "Britain's got talent" o trupa a participat cu acest dans care ne arata cat de importanta este in viata noastră o persoană -mama- !






   Uită-te la copaci și alege-l pe cel care este mai atractiv pentru tine.
   Nu te gândi la asta prea mult timp, doar alege!   

   Te încadrezi în descriere, spune aceasta adevărul despre tine? Scrie alegerea ta într-un comentariu și după citește mai jos despre alegerea făcută.

Preluat si de televiziunea Digi24 aici

   Update- Vremea ploioasa a facut din nou ravagii. Casele oamenilor au fost puternic afectate de precipitatiile abundente, apa facand pagube materiale insemnate, deasemenea unele stazi au fost distruse de apa invloburata. Toate acestea s-au intamplat in seara de 27-28 iulie.
   De data aceasta a fost afectat si centrul orasului.
   'Angajaţii Staţiei de Pompieri Scorniceşti s-au deplasat luni în oraşul Potcoava pentru asanarea apei din mai multe gospodării. La locul intervenţiei s-a constatat că este nevoie şi de ajutorul colegilor lor de la Detaşamentul de Pompieri Slatina, care au venit în sprijin şi au acţionat cu motopompe pentru limitarea proporţiilor pagubelor create de ploile abundente. După ce apele s-au retras, un bilanţ provizoriu a arătat că aici au fost afectate nu mai puţin de 15 locuinţe, 300 de gospodării şi zece beciuri.'




   Ați fost curioși să observați cum infloresc trandafirii?
   Dacă nu, urmariți acest videoclip care vă arată pas cu pas cum se formează floarea plantei pe care mulți dintre voi o apreciați  ↓↓↓↓


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube