„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me
Articolul Tutorial: cum sa faci o mica fantana arteziana daca stai la curte cu resurse minime a fost transferat pe site-ul: TUTORIALUSOR.RO
Contacteaza-ne: contact@tutorialusor.ro Contact Tutorialusor.ro .


Invata sa fii simplu cu tutorialusor.ro
   

  Poate ati mai vazut reclame la tot felul de siteuri care va spun ca puteti sa faceti mii de likeuri la postari pe facebook sau la alte lucruri de genul acestora, ei bine, unele dintre acestea nu sunt fake-uri, cu putin timp pierdut pe aceste siteuri puteti sa va promovati ideile voastre pe net si asta Gratis.




Suntem in 2014, martie mai precis, în orașelul Potcoava situat in nord-estul judetului Olt, orășel care si-a inceput dezvoltarea prin anii 2008-2009, si anume extinderea rețelei de apa potabila si a rețelei de canalizare, un proiect ce trebuia sa se termine in maxim 3 ani. Proiectul a demarat cu o festivitate organizata in sala de sport a orasului. Odata ce a inceput, au apărut si problemele: trafic îngreunat, drumuri distruse si multa mizerie...pe scurt, un dezastru. Problema majora este ca lucrările s-au oprit in anul 2013 (exceptând pe cele de la stația de epurare care este aproape terminată) , lăsând în urmă, bineînțeles, dezastru:

  • peste 4 kilometri din DJ-403C distruse in proporție de 35%, cârpit ulterior de primărie in 2013
  • peste 10 guri de canal neastupate, astupate de primărie întrucât situația devenise periculoasă pentru cetățeni
  • conducta de apa potabilă, si ea in construcție, avariată de lucrările prost executate la canalizare
  Următoarele doua videoclipuri va oferă o perspectivă asupra acestor  lucrări:







  Iată un videoclip extrem de emoționant despre un subiect taboo. Atenție, imaginile pot avea un efect asupra psihicului vostru!!!




Vezi ce se întamplă cu o pisicuță care a mâncat un pic cam mult


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube